Publicat la: 19.12.2019. 19:39 / 401 views

NEAGU NU EXCLUDE O CANDIDATURĂ LA ŞEFIA PSD BUZĂU. ÎN CAZUL ÎN CARE CIOLACU VA FI ALES LIDER LA CENTRU

Şeful Consiliului Judeţean nu exclude varianta unei candidaturi la preşedinţia PSD Buzău. Ipoteza este avansată în condiţiile în care Marcel Ciolacu ar viza şi ar urma să fie ales preşedinte PSD la nivel central. Petre Emanoil Neagu deţine funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

neaguÎn contextul în care liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a devenit preşedinte interimar la nivel central, iar o candidatură cu şanse la Congresul Extraordinar nu este exclusă, vor avea loc alegeri interne în organizaţia judeţeană.

Chiar dacă preşedintele executiv al PSD Buzău consideră că discuţia pe această temă este prematură, Neagu nu exclude posibilitatea să candideze pentru şefia organizaţiei judeţene.

Dacă Marcel Ciolacu nu se va angaja în bătălia de la centru, la alegerile interne de la Buzău nu se va mai pune problema liderului, şeful Camerei Deputaţilor având susţinere pentru încă un mandat.

Săptămâna trecută, întrebat într-o conferinţă de presă dacă ar fi interesat de preşedinţia PSD Buzău, primarul Constantin Toma a evitat să dea un răspuns. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!