Publicat la: 19.02.2020. 19:27 / 680 views

NEAGU, DESPRE CANDIDATURĂ ŞI PRO ROMÂNIA. ȘEFUL CJ VA CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT

După ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat că nu respinge ideea unei alianțe electorale la Buzău, cu PRO România. Afirmația vine după ce liderii locali ai partidului lui Ponta au precizat că nu doresc o colaborare cu PSD.

neagu cjAstăzi, șeful Consiliului Județean a întărit ideea că va candida pentru un nou mandat, din partea PSD, în ciuda unor zvonuri care îl plasau la alt partid sau aspirant pentru o altă funcție.

Președinte executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu a ținut să contracareze declarația fermă data de Felix Rache, coordonatorul PRO România Buzău, care a precizat că nu va exista o alianță electorală cu social-democrații, la nivel local.

Neagu a comentat și decizia fostului prefect de a se înscrie în PRO România, după ce Carmen Ichim a fost susținută de PSD în funcția de la Casa Albă. 

Până acum, PSD este singurul partid care și-a desemnat oficial candidatul pentru șefia Consiliului Județean Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!