Publicat la: 15.01.2020. 19:19 / 1.500 views

NEAGU: “DACĂ PARTIDUL MĂ PROPUNE, VOI CANDIDA”. LA LOCALE, PRIMARII PSD VOR VIZA NOI MANDATE

Cu mici excepţii, primarii PSD din judeţ vor fi desemnaţi candidaţi pentru alegerile locale din vară. Sondajele de opinie vor tranşa luptele interne în câteva comune, dar vor sta şi la baza nominalizărilor pentru localităţile în care PSD nu are primari. Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi-a anunţat şi el intenţia de a candida la locale.  

pesedisti neagu

La Conferinţa Extraordinară a PSD de săptămâna trecută, când a fost reales preşedinte Marcel Ciolacu, s-a decis ca, până la sfârşitul lunii, să fie desemnaţi candidaţii pentru toate primăriile din judeţ. Cu câteva excepţii, actualii şefi de administraţii vor fi susţinuţi pentru un nou mandat.

În urma sondajelor de opinie vor fi decişi şi candidaţii pentru administraţiile care nu sunt conduse de primari PSD.

Reales preşedinte executiv al PSD Buzău, şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, aşteaptă acordul formal al partidului, pentru a candida pentru un nou mandat.

PSD are 79 de primari din totalul de 87 de administraţii locale din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!