NE DĂM PE GHEAŢĂ, ÎN CENTRUL ORAŞULUI. SE LUCREAZĂ LA INSTALAREA PATINOARULUI MOBIL

NE DĂM PE GHEAŢĂ, ÎN CENTRUL ORAŞULUI. SE LUCREAZĂ LA INSTALAREA PATINOARULUI MOBIL

Amatorii sporturilor de iarnă vor avea ocazia, şi anul acesta, să patineze chiar în Piaţa Dacia. Municipalitatea a închiriat un patinoar mobil cu o suprafaţă generoasă ce poate primi pe gheaţă 200 de persoane pe serie. Patinoarul va fi inaugurat pe 1 Decembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.

patinoar montare 2Încă de aseară firma care administrează patinoarul începuse instalarea terenului mobil, special amenajat în Piaţa Dacia. Anul acesta, suprafaţa de gheaţă va fi mai mare, aproximativ 650 de metri pătraţi, astfel că vor putea patina simultan aproape 200 de persoane. Patinoarul se va deschide pe 1 Decembrie, odată cu Târgul de Crăciun şi va rămâne în centrul oraşului până în ultima zi a anului.

Reprezentanţii municipalităţii au ţinut să precizeze că toţi elevii buzoieni se vor putea da cu patinele în mod gratuit. Există, totuşi, o condiţie, doritorii trebuie să se prezinte în mod organizat, cu clasa. De altfel, primăria va trimite adrese tuturor şcolilor din oraş, în care vor fi specificate condiţiile în care grupurile organizate pot obţine accesul gratuit pe gheaţă. Tariful perceput pentru închirierea unei perechi de patine este 10 lei.

Pentru închirierea patinoarului mobil, primăria a achitat aproximativ 130.000 lei. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și