Publicat la: 19.02.2020. 19:24 / 401 views

NE BATEM CU BRĂILA PENTRU UN LOC ÎN “C”. CAMPIOANA BUZĂULUI, LA BARAJ

Tragerea la sorti efectuata azi, la sediul FRF,  a harazit viitoarei campioane a judetului un adversar cat se poate de dificil, in barajul de promovare. Echipa buzoiana se va duela cu reprezentanta judetului Braila, cel mai probabil Victoria Traian sau Sportul Chiscani, echipe care conduc autoritar liga a IV-a a judetului invecinat.

tragere sorti frfCampioana județului Buzău va întâlni reprezentanta Brăilei în barajul pentru promovarea în liga a 3-A. Tragerea la sorți a fost efectuată azi, la sediul Federației Române de Fotbal. Buzăul nu a fost avantajat, în competiția brăileană evoluând două echipe puternice, cel puțin la acest nivel. Victoria Traian și Sportul Chișcani își dispută, deocamdată, șefia clasamentului, conducând competiția interjudețeană, cu 41, respectiv 40 de puncte. În plus, meciul decisiv pentru accederea în cel de-al treilea eșalon valoric se va disputa la Brăila.

Victoria Traian trebuia să joace un amical, cu Metalul BUZĂU, în iarna. Din cauza faptului că buzoienii au ales, între timp să efectueze un cantonament montan, meciul a fost anulat.

Pentru un loc la baraj, în competiția buzoiană se bat Voința Lanurile, CSM RM.Sărat și Team Săgeata. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!