Publicat la: 12.01.2021. 19:17 / 965 views

“NE-AȚI FOLOSIT, ACUM NE-AȚI UMILIT!”. APROAPE 100 DE MEMBRI SANITAS, PROTEST LA PREFECTURĂ

Aproape o sută de sindicaliști buzoieni din sănătate au protestat, astăzi, la prânz, în fața Prefecturii, nemulțumiți de amânarea acordării unor drepturi salariale și a unor sporuri promise. Cea mai afectată categorie este a brancardierilor, infirmierelor și personalului TESA din spitale. De la 1 ianuarie, ar fi trebuit să beneficieze de o majorare a veniturilor.

sanitas 3 sanitas 8

La protest au participat și angajați din centrele de plasament din Buzău, în condițiile în care și în asistența socială ar fi trebuit să fie acordate sporuri și majorări salariale.

Pe de altă parte, nici mult promisele sporuri sau suplimente de risc în contextul pandemiei COVID nu au ajuns la toți angajații din spitale.

Liderii SANITAS Buzău au fost nevoiți să organizeze pichetarea de azi cu un număr limitat de participanți, din cauza regulilor impuse de pandemie.

Protestul din fața Casei Albe a durat o oră. Pe perioada manifestării, o delegație a sindicaliștilor a fost primită la discuții de prefectul interimar, Adina Moiseanu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu va trimite la centru memoriul depus de protestatari. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!