Publicat la: 02.02.2018. 19:10 / 696 views

NATALITATEA LA BUZĂU, ÎN SCĂDERE. SCADE NUMĂRUL INDEMNIZAŢIILOR PENTRU MĂMICI

Numărul beneficiarelor de indemnziţaie pentru creşterea copilului este în scădere la Buzău. O arată statistica autorităţilor responsabile de evidenţierea şi plata acestor drepturi. Fapt care arată şi că natalitatea este în scădere. Pe de altă parte a scăzut şi cifra beneficiarilor de alocaţii pentru susţinerea familiei.

mama si copilLa finalul anului 2017, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială se aflau aproape 2.300 de mămici, beneficiare ale indemnizaţiei de creştere a copilului.

De asemenea, peste 1.300 de mămici din judeţ beneficiază de stimulente de inserţie, după ce au decis să revină mai devreme la locul de muncă.

Sunt şi câteva sute de buzoieni care beneficiază de alocaţii pentru susţinerea familiei. Suma minimă este de 84 de lei şi poate ajunge la aproape 500 de lei, în funcţie de numărul copiilor aflaţi în îngrijire şi de venitul pe membru de familie.

Cel mai mare număr de beneficiari din evidenţele AJPIS Buzău rămâne cel al alocaţiilor de stat pentru copii.

Alocaţia de stat pentru un copil rămâne, deocamdată, la valoarea de 84 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!