Publicat la: 04.11.2019. 19:39 / 1.075 views

MUZICĂ ŞI ARTE PLASTICE. SPECTACOL AL ELEVILOR DE LA ”ARTE” LA MUZEUL JUDEŢEAN

A început seria de spectacole muzicale oferite de elevii de la Liceul de Arte Plastice ”Margareta Sterian” buzoienilor. Spectacolele vor avea loc în prima duminică a fiecărei luni, până în mai 2020. Accesul spectatorilor va fi gratuit.

muzica muzeu 3 muzica muzeu 5

Din acest week-end, Muzeul Judeţean a reînceput continuarea firească a parteneriatului său cu Liceul de Arte ”Margareta Sterian”, care constă în îmbinarea artei muzicale cu artele plastice şi vizuale.

Până în luna mai 2020, în prima duminică din fiecare lună va fi organizat câte un concert susţinut de elevii de la ”Arte” în sălile de la etajul 2 din Muzeul Judeţean.

Ieri, primul concert s-a desfăşurat în sala Colecţiei de Artă ”Marieta şi Bucur Chiriac”

În continuarea spectacolului, mai mulţi solişti au interpretat piese cunoscute la instrumentele muzicale pe care le studiază în liceu.

Primul concert de la Muzeul Judeţean a fost încheiat cu o prelucrare muzicală după o cunoscută melodie românească.

Următorul spectacol oferit de elevii de la ”Arte” în decorul minunat al sălilor de arte plastice şi vizuale de la Muzeul Judeţean, va avea loc duminică 1 decembrie, de la ora 12. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!