Publicat la: 30.08.2019. 18:24 / 1.342 views

MUZEUL JUDEŢEAN, FĂRĂ CĂLDURĂ DE LA RAM. SE FAC EFORTURI PENTRU MONTAREA UNEI CENTRALE

Muzeul Judeţean a primit o notificare din parte RAM Buzău prin care este informat că începând din această toamnă nu va mai beneficia de căldură de la sitemul centralizat. În aceste condiţii, Consiliul Judeţean Buzău a demarat deja procedurile de achiziţie a unei centrale şi montarea acesteia până la venirea frigului. Efortul este unul destul de mare, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere a timpului rămas la dispoziţie.

muzeul judeteanÎncepând din această toamnă, clădirea în care funcţionează Muzeul Judeţean, Teatrul George Ciprian şi Centrul de Cultură şi Artă nu va mai beneficia de căldură de la sistemul centralizat. Acest lucru a fost transmis Consiliului Judeţean de către Primărie printr-o notificare.

Pe lângă confortul angajaţilor, la Muzeul Judeţean este nevoie de asigurarea unor temperaturi necesare pentru buna conservare a exponatelor. Tocmai de aceea, Consiliul Judeţean a demarat procedurile pentru montarea unei centrale, însă eforturile sunt maxime.

Până în această vară, Clădirea Muzeului Judeţean a fost racordată la sistemul centralizat de încălzire. Odată cu sistearea agentului termic de către Ecogen, atât cetăţenii, cât şi instituţiile au avut de suferit. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!