Publicat la: 04.09.2019. 18:19 / 854 views

MUZEU ÎN REABILITARE. COLECŢIA MUZEALĂ A CHIHLIMBARULUI DE LA COLŢI RĂMÂNE ÎNCHISĂ

Lucrările de reabilitare ale Muzeului Chihlimbarului de la Colţi se află în plină desfăşurare. În plus, clădirea va beneficia de un sistem propriu de încălzire cu centrală pe lemne şi de un grup sanitar interior. Turiştii vor putea vizita din nou muzeul spre sfârşitul acestui an.

colti 2Lucrările de reabilitare a imobilului care găzduieşte Colecţia muzeală a chihlimbarului de la Colţi sunt în plină desfăşurare.

Imobilul va fi reabilitat în totalitate – interior şi exterior – şi va fi dotat cu un sistem propriu de încălzire centralizată şi cu apă curentă.

Pe toată perioada desfăşurării lucrărilor, exponatele au fost retrase la sediul central al Muzeului Judeţean.

După terminarea lucrărilor, atât la clădire cât şi la perimetrul exterior, spaţiul expoziţional al muzeului de la Colţi va fi redeschis circuitului turistic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!