Publicat la: 13.03.2020. 21:09 / 2.476 views

MUTAȚI DE LA ARBĂNAȘI, CAZAȚI LA UN HOTEL DIN BUZĂU. APROAPE 30 DE PERSOANE ADUSE SUB ESCORTĂ

Toate persoanele aflate în carantină în Tabăra Școlară Arbănași au fost mutate, în această după-amiază, într-un hotel din municipiul Buzău. Ei vor rămâne în izolare sub paza jandarmilor.

carantinati mara 2 carantinati mara

Convoaie cu mai multe mașini flancate de Poliție și Jandarmerie au ajuns în această după-amiază, în orașul Buzău, de la Tabăra Școlară Arbănași. Alți cetățeni din tabără au fost aduși cu un microbuz al ISU. Cu toții au fost cazați la un hotel aflat pe strada Transilvaniei. Este vorba despre aproape 30 de persoane.

Prin decizia de astăzi, autoritățile își recunosc indirect vina pentru hotărârea neinsiprată de a duce persoane în carantină într-un spațiu nepregătit din punct devedere al condițiilor igienico-sanitare, așa cum a fost Tabăra Școlară Arbănași. Astăzi, prefectul Leonard Dimian, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, declara că la Arbănași sunt condiții bune pentru cei cazați.

Buzoienii reveniți din Italia și duși la hotelul de pe strada Transilvaniei vor rămâne în carantină, sub supravegherea jandarmilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!