Publicat la: 11.10.2018. 19:05 / 587 views

MUTAREA, ÎN “SĂPTĂMÂNA ALTFEL”. ÎNTREG “EMINESCU” SE DUCE LA ”NENIȚESCU”

„Săptămâna altfel” va fi chiar deosebită pentru elevii şi profesorii de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”. Va fi perioada în care se vor muta în imobilul fostului liceul de Chimie. Mâine este ultima zi în care se vor mai face cursuri în clădirea ce urmează să intre în reabiltare.

 liceu-nenitescu  eminescu

Pentru mutare, cei de la Colegiul “Eminescu” au decis ca în  perioada 15 – 19 octombrie să deruleze programul “Săptămâna altfel”, în așa fel încât să nu fie pierdute orele de curs ocazionate de această amplă operațiune.

Mâine este ultima zi de cursuri în imobilul de pe strada Independenței. Aproape 1.300 de elevi și peste 200 de profesori și personal auxiliar își vor reîncepe activitatea obișnuită în clădirea Liceului “Costin Neniţescu”.

Imediat după mutare, constructorul va începe organizarea șantierului.

Potrivit proiectului, reabilitarea clădirii Colegiului Eminescu va dura doi ani. Valoarea investiției este de peste 5 milioane de euro, bani asigurați din fonduri guvernamentale.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>