Publicat la: 03.10.2018. 18:19 / 654 views

MUTAREA CAMERELOR SE AMÂNĂ. C.N.A.I.R. VINE CU NOI SOLICITĂRI

Mutarea camerelor video pentru rovinietă de la Podul Mărăcineni a devenit deja un joc de-a şoarecele şi pisica între autorităţile locale şi responsabilii de la Bucureşti. Cu toate că operaţiunea era aşteptată imediat după redeschiderea podului reabilitat, Compania Naţională vine cu o nouă solicitare, care amână mutarea sistemului de verificare.

rovinieta 1Potrivit înţelegerii cu şefii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, încă din luna august autorităţile buzoiene şi-au îndeplinit sarcina de a amenaja o consolă nouă la ieşire din Poşta Câlnău spre Râmnicu Sărat. Aici a fost aleasă locaţia pentru mutarea camerelor aflate şi acum la Podul Mărăcineni. Doar că responsabilii de la Bucureşti nu au trecut la fapte. Mai mult, întrebaţi de motivul tergiversării, şefii C.N.A.I.R. au venit cu încă o solicitare către autorităţile buzoiene: să se monteze încă o consolă pe celălalt sens de mers.  

Drept urmare, se va ţine cont şi de noua cerere din partea Companiei Naţionale.

De ce nu a existat, însă, această solicitare de prima dată când s-a pus în discuţie mutarea camerelor? Poate fi încă un motiv de temporizare, spun autorităţile locale.

Demersurile pentru mutarea camerelor video de verificare a rovinietei au fost începute încă din primăvară, odată cu startul lucrărilor de reabilitare de la Podul Mărăcineni. Atunci, directorii C.N.A.I.R. şi-au luat angajamentul că vor reloca sistemul de supraveghere, cu condiţia ca autorităţile buzoiene să suporte costurile amenajării noii locaţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!