Publicat la: 20.02.2019. 19:10 / 541 views

MOUSSA KONATE, PREZENTAT DE GLORIA. FRANCEZUL PLĂNUIEŞTE SĂ PROMOVEZE ÎN „A”, CU BUZĂUL

Cea mai recentă achiziţie a Gloriei a fost prezentată azi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de club. Moussa Konate, transfer pe care George Timiş îl anunţase de câteva zile, plănuieşte să rămână la Buzău cel puţin doi ani, pentru două promovări consecutive, în liga a II-a, apoi în Liga I.

gloria conf 1Obiective îndrăzneţe, pentru cea mai recentă achiziţie a Gloriei. Moussa Konate, francez născut la Paris, dar de sorginte maliană, şi-a propus să promoveze cu Buzăul două sezoane consecutive, până în Liga 1. Fundaşul care a mai evoluat la Pandurii este impresionat de ce a găsit la Buzău, de la susţinerea pe care i-au aratat-o mai marii clubului şi până la aspectul arenei din Crâng.

Francezul a declarat că se simte, deja, ca acasă la Buzău şi a mulţumit tututor celor care au înlesnit mutarea lui la Gloria.

Konate a mai evoluat la Pandurii, dar şi la Foresta Suceava. În hexagon, fundaşul a jucat pentru echipele secunde ale gruparilor Le Mans şi Auxerre. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!