Publicat la: 06.12.2017. 19:24 / 1.546 views

MOŞ NICOLAE LA FARMACIE. CADOURI, PERSONAJE DIN POVEŞTI ŞI FACE PAINTING

Moş Nicolae a sosit astăzi şi la o farmacie din oraşul Buzău. Micuţii, care au intrat alături de părinţi sau de bunici, au avut parte de mai multe surprize. Au fost întâmpinaţi de personaje din desene animate, Moş Nicolae le-a oferit cadouri, apoi un spiriduş i-a pictat pe faţă.

iris 3Mult cunoscutul personaj de desene animate Olaf i-a invitat pe copii în farmacie, unde au avut parte de numeroase surprize. Cea mai frumoasă a fost întâlnirea cu Moş Nicolae.

Cum Moşul a împărţit cadouri într-o farmacie, pachetele pentru copii au conţinut şi produse specifice.

După ce au primit darurile de la Moş Nicolae, micuţii au fost pictaţi pe faţă de un spiriduş.

Iniţiativa responsabililor de la farmacie a deschis seria activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Peste o sută de copii au păşit, astăzi, pragul farmaciei în care i-au găsit pe Moş Nicolae şi pe ajutoarele sale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!