Publicat la: 06.12.2019. 19:15 / 964 views

MOŞ NICOLAE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. SURPRIZĂ PENTRU CEI MICI

Surpriză de proporţii pentru aproape 500 de copii din Buzău. Astăzi, Moş Nicolae a poposit la Consiliul Judeţean. După ce au au vizionat o piesă de teatru, copiii au primit daruri chiar de la preşedintele Petre Emanoil Neagu.

spectacol cadouri

Astăzi, la Sala Mare a Consiliului Judeţean aproape 500 de copii buzoieni au fost invitaţi la o întâlnire cu Moş Nicolae. Mai întâi, au vizionat piesa „Elsa şi cei 7 cocori” pusă în scenă cu sprijinul Teatrului George Ciprian, iar micuţii spectatori au fost extrem de încântaţi de prestaţia actorilor. Au cântat, au aplaudat şi au trăit povestea pusă în scenă.

După vizionarea piesei de teatru, copiii au fost întâmpinaţi cu o altă surpriză. Au primit daruri de la preşedintele Consiliului Judeţean.

A devenit deja tradiţie ca pe 6 decembrie conducerea Consiliului Judeţean să invite copiii la întâlnirea cu Moş Nicolae.

Consiliul Judeţean găzduieşte astăzi două evenimente, astfel încât un număr cât mai mare de copii să se bucure de surpriză. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!