Publicat la: 06.12.2018. 19:19 / 761 views

MOŞ NICOLAE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. CADOURI ŞI UN SPECTACOL MINUNAT

Astăzi, la Consiliul Judeţean, Moş Nicolae i-a aşteptat pe cei mici cu cadouri, dar şi cu un spectacol de teatru cu baloane de săpun „Fetiţa cu chibrituri”. Copilaşii au fost extrem de încântaţi atât de piesa de teatru, cât şi de darurile primite de la reprezentanţii Consiliului Judeţean, trimişii lui Moş Nicolae.

spectacol teatruSala mare a Consiliului Judeţean a fost arhiplină astăzi de copii veniţi să se bucure de darul pregătit de preşedintele Petre Emanoil Neagu. Este vorba un spectacol de teatru cu baloane de săpun „Fetita cu chibrituri” dar şi multe dulciuri trimise de Mos Nicolae special pentru ei.

Copiii s-au distrat şi au urmărit cu mare atenţie spectacolul care a avut astăzi două reprezentaţii. Piesa a fost pusă în scenă de tineri actori din Bucureşti, cu sprijinul Teatrului „George Ciprian”.

Surpiza de astăzi a deschis seria evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!