Publicat la: 21.12.2018. 19:19 / 1.194 views

MOŞ CRĂCIUN DE LA ANAF, PENTRU COPIII DINTR-UN CENTRU DE PLASAMENT

Bucurie pentru zeci de copii de la Centrul de Plasament nr. 2 din municipiul Buzău. În prag de Crăciun, au primit cadouri, graţie unei donaţii de bunuri confiscate de ANAF.

cadouri anaf 2Sunt copii proveniţi din familii dezorganizate sau care nu au posibilităţi financiare pentru a-i întreţine, iar astăzi s-au bucurat de cadourile găsite lângă bradul împodobil la Centrul de Plasament nr 2.

Jucăriile, tricicletele şi toate celelalte cadouri provin din mărfuri confiscate de ANAF, iar Consiliul Judeţean a făcut demersuri pentru a ajunge la copiii din centrul buzoian.

La Centrul de Plasament nr.2 din oraşul Buzău sunt găzduiţi aproape 60 de copii, care nu se pot bucura de un Crăciun în sânul familiei. Acţiunile caritabile, dar şi grija personalului din centru sunt alinarea lor de Sărbători.

Drept răsplată pentru darurile primite, copiii au cântat colinde. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!