Publicat la: 27.12.2018. 17:53 / 837 views

MOŞ CRĂCIUN A VENIT LA GLORIA CU DOUĂ TRANSFERURI. CRISTIAN DANCI ŞI BOGDAN CHIPIRLIU AU SEMNAT PENTRU BUZĂU

Gloria mută pe piaţa transferurilor, chiar dacă este liderul seriei I a Ligii a III-a. Chiar înainte de Crăciun, doi fotbalişti cunoscuţi în fotbalul românesc au fost acontaţi de clubul buzoian. Este vorba despre Cristian Danci (ex Petrolul) şi Bodan Chipirliu (Astra Giurgiu). Pentru perioada imediat următoare, Gloria ar putea transfera alţi cinci jucători.

timisDoi jucărori cunoscuţi în fotbalul românesc au fost deja tranferaţi de SCM Gloria, chiar înainte de Crăciun. Mijlocaşul de 30 de ani, Cristian Danci s-a despărţit de Petrolul după un singur tur petrecut la Ploieşti, semnând un angajament cu formaţia antrenată de George Timiş

Tot în această perioadă, Gloria l-a transferat şi pe atacantul Bogdan Chipirliu. Fostul golgeter al eşalonului secund a evoluat în ultima perioadă la Astra Giurgiu.

Spre deosebire de perioada de mercato din toamnă, şefilor Gloriei le-a fost mult mai uşor la tratativele cu jucătorii ţintă, graţie faptului că clubul buzoian se află pe primul loc în serie. Rundele de discuţii s-au purtat mai uşor şi pentru faptul că gruparea din Crîng este cunoscută drept o societate care plăteşte jucătorii la timp.

Campania de achiziţii demarată de clubul buzoian nu se opreşte la cei doi nou-veniţi. Pe lista lui George Timiş mai figurează încă cinci jucători, cu care gruparea din Crâng este în discuţii avansate. Cel mai probabil, noile achiziţii vor fi anunţate după 1 ianuarie.

Reunirea lotului Gloriei va avea loc pe 10 ianuarie. După o scurtă perioadă de pregătire la Buzău, roş-albaştrii vor merge în cantonament la Izvorani. Acolo sunt deja programate două amicale, cu Astra şi FCSB 2. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!