Publicat la: 27.06.2019. 18:26 / 1.366 views

MONUMENTUL AVIAŢIEI. UN AVION MILITAR VA FI AMPLASAT LA INTRAREA ÎN BUZĂU

Proiectul pentru realizarea unui monument dedicat Forţelor Aeriene Române a intrat în faza de execuţie. În sensul giratoriu din zona comercială a bulevardului Unirii, la ieşirea spre Mărăcineni, se lucrează deja la amenajarea fundaţiei pe care va fi amplasat monumentul. Este vorba despre un avion militar care se află deja în stadiul de cosmetizare şi care va fi transportat la Buzău de îndată ce soclul va fi gata.

rond avion 2  AVION-1

Judeţul nostru este cunoscut şi prin faptul că în apropierea municipiului Buzău funcţionează baza aeriană Boboc şi Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene.

Este şi unul dintre motivele care au condus la realizarea unui proiect de monument dedicat Forţelor Aeriene Române care va fi amplasat în sensul giratoriu de pe Unirii, la ieşirea spre Mărăcineni.

Lucrările de amenajare au început deja şi vor fi executate de societatea Urbis Serv. Pentru că se desfăşoară într-o zonă foarte circulată lucrările vor fi dificil de executat.

Avionul, care va fi amplasat pe un soclu special proiectat, trece şi el printr-un proces complex de cosmetizare.

Pe parcursul desfăşurării lucrărilor va fi nevoie de ajutorul poliţiştilor de la Serviciul Rutier pentru fluidizarea traficului. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Bungy spune:

    Propun ca la sensul giratoriu din fata arhiepiscopiei buzăului sa fie realizate trei statui înalte cat un bloc de 4 etaje.
    O statuie cu un preot, o statuie cu un polițai si o statuie cu Stomatolog (in zona se află sediul poliției, policlinica stomatologică si arhiepiscopia)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!