Publicat la: 25.05.2018. 20:10 / 786 views

MOMENTE UNICE LA COLEGIUL TEHNIC. ÎNCĂ O GENERAŢIE DE LICEENI ÎŞI IA ZBORUL ÎN VIAŢĂ

După patru ani petrecuţi împreună cu bune şi cu rele, astăzi şi-au luat rămas bun. Unii au rămas la catedră cu misiunea de a prelua altă generaţie şi a o pregăti pentru viaţă, iar ceilalţi îşi iau zborul cu un bagaj serios de cunoştinţe. Este vorba despre liceeni de la Colegiul Tehnic ce astăzi au participat la o emoţionantă ceremonie de absolvire.

colegiul tehnic 2Patru ani de bucurii, speranţe, suişuri şi coborâşuri. Atât a trecut de când generaţia de licceni 2014 – 2018 a intrat în băncile Colegiului Tehnic. Dacă în 2014 păşeau nesiguri, cu priviri curioase, astăzi au absolvit nişte tineri curajoşi, cu încredere în forţele proprii şi în viitorul pentru care profesorii au avut grijă să îi pregătească.

Au fost astăzi, la Colegiul Tehnic momente de bucurie, de emoţii puternice, dar şi de regrete. Liceenii pe de o parte, dar şi dascălii de cealaltă parte au trăit toate aceste momente cu o însemnătate specială.

Ca o surpriză, înainte de a primi ei diplomele şi premiile, elevii au oferit cupe profesorilor care i-au îndrumat pe parcursul celor 4 ani.

La rândul lor, elevii au primit cupe, diplome, dar şi un segment dintr-un puzzle pe care peste 10 ani vor trebui să-l reasambleze.

Pentru liceeni de clasa a XII-a urmează o perioadă grea, în care vor susţine examenul de bacalaureat, după care îşi vor îndrepta paşii către facultăţi.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!