Publicat la: 22.05.2018. 18:21 / 1.031 views

MOMENTE UNICE LA COLEGIUL TEHNIC. A ABSOLVIT UNA DINTRE CELE MAI BUNE CLASE

Momente unice, cu emoţii şi lacrimi. Aceasta a fost astăzi atmosfera la Colegiul Tehnic. Una dintre cele mai bune clase, XII B,  a avut ultima lecţie de dirigenţie. O lecţie în care liceenii şi-au adus aminte de cei patru ani petrecuţi împreună. Nu doar viitorii absolvenţi, dar şi dascălii au trăit emoţii intense.

tehnic eleviClasa a XII-a B a fost una dintre cele mai bune clase din Colegiul Tehnic. Au învăţat şi au demonstrat că se poate face performanţă în orice şcoală în care implicarea profesorilor este completată de cea a elevilor. Astăzi, liceenii de la a XII a B au avut parte de ultima lecţie de dirigenţie, o lecţie grea, cu emoţii şi lacrimi.

Emoţii nu au avut doar elevii, ci şi dascălii care le-au îndrumat paşii pe parcursul celor 4 ani. Primii doi ani elevii de la XII B au avut-o dirigintă pe profesoara Anca Fotin care astăzi abia a reuşit să le adreseze câteva cuvinte din cauza emoţiilor.

Ultimii doi ani de liceu, însă, elevii de la XII B l-au avut alături pe profesorul Robert Harabagiu, cel care a ştiut să le fie şi prieten, şi dascăl şi îndrumător. Şi pentru el emoţiile au fost mari.

Un material complet cu momentele pline de emoţii ce s-au desfăşurat astăzi la Colegiul Tehnic veţi putea urmări vineri seara, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii C-AM PUS punctul pe I. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!