Publicat la: 31.10.2018. 19:05 / 1.780 views

MOMENTE EMOŢIONANTE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. LEGENDA BOXULUI BUZOIAN, CETĂŢEAN DE ONOARE

Momente extrem de emoţionante astăzi la Consiliul Judeţean. Legenda boxului buzoian, Marin Dumitru, a devenit cetăţean de onoare al judeţului, ca urmare a propunerii preşedintelui Petre Emanoil Neagu şi după votul consilierilor. La aproape 90 de ani, nea Marin, cum îi spun apropiaţii, a mărturisit că a primit vestea cu emoţie.

cetatean onoare cjNea Marin, sau  Mister Box, aşa cum l-au alintat foştii săi elevi, maestrul emerit al boxului, Marin Dumitru, a devenit de astăzi cetăţean de onoare al judeţului Buzău. Propunerea a venit în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, iar consilierii a votat în unanimitatea “pentru”.

La aproape 90 de ani, după generaţii întregi antrenate şi după multiple premii obţinute de elevii săi în ţară şi în străinătate, fostul sportiv şi antrenor s-a declarat emoţionat de distincţia primită, dar mai ales de faptul că nu a fost uitat.

Emoţionat a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care a povestit cum l-a cunoscut pe marele maestru în copilărie.

Marin Dumitru a fost sportiv, antrenor şi arbitru, iar numele său a fost strâns legat de performanţele sportivilor români. Nici acum, la aproape 90 de ani, maestrul Marin Dumitru nu poate sta departe de ring, şi din când în când, mai încrucişează mănuşile cu câte un sportiv la antrenamente. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!