Publicat la: 12.01.2018. 19:20 / 924 views

MODIFICARI PE BĂLCESCU. MAŞINILE PARCATE ÎN FAŢA SEDIULUI PARCHETULUI VOR DISPĂREA

Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei din cadrul Primăriei Buzău caută soluţii pentru fluidizarea traficului. Unul dintre punctele sensibile, unde se formează aglomerări de autovehicule se află pe bulevardul Bălcescu, unde sunt parcate maşinile care vin la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Anul acesta, instituţia va primi locuri de parcare special amenajate în spatele clădirii.

masini 2Una dintre zonele în care se formează zilnic un „dop” în circulaţia rutieră se află pe bulevardul Bălcescu, în faţa sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Inevitabil, înainte şi după alveola de parcare, îşi mai parchează maşinile şi alţi conducători auto, care au treburi prin zonă şi care ocupă astfel banda de circulaţie.

Segmentul de stradă se află între o staţie de autobuz şi trecerea de pietoni de la Şcoala Nr.1 şi este ocupat în întregime cu maşini parcate.

Traficul rutier este sugrumat iar trecerea de pietoni este obturată, ceea ce reduce siguranţa pietonilor care vor să traverseze.

O soluţie pentru rezolvarea problemei se află deja pe masa edililor.

Până când Parchetul de pe Bălcescu va dispune de parcări proprii, echipajele de la Poliţia Locală vor patrula în zonă şi vor aplica sancţiunile cuvenite celor care încurcă circulaţia pe bulevard. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!