Publicat la: 11.03.2020. 19:24 / 308 views

MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL DE TRANSPORT. SE REVINE LA NORMAL CÂND SE VOR DESCHIDE ȘCOLILE

Societatea de transport local anunță călătorii cu privire la o serie de modificări ce au avut loc în programul de transport. Astfel,  având în vedere decizia de închidere a tuturor unităților de învățământ s-au făcut modificări pe trei trasee în privința orelor de circulație.

autobuz vernesti 2Având în vedere decizia Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de închidere a tuturor unităților de învățământ din România, ca măsură de prevenire a infecțiilor cu corona virus COVID 19 societatea de transport local a făcut o notificare asupra următoarelor modificări ale programului de transport ce vor fi aplicate începând de astăzi.

Pe Traseul 2 mașina cu plecare la ora 06:45 din Săpoca se suspendă până la data la care se vor relua cursurile în unitățile de învățământ. De asemenea, pe traseul Z 120 mașina cu plecare la ora 06:35 din Maxenu respectiv cea cu plecare la 08:50 din Maxenu se suspendă

Și pe traseul 24 programul/mașina cu plecare la ora 21:30 din Cândești respectiv aceea cu plecare la 23:15 din Horticolei 1 Vernești se suspendă începând cu data de 11.03.2020.

Toate informațiile cu privire la modificările pe trasee sunt disponibile pe site-ul Trans Bus. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!