Publicat la: 22.09.2017. 18:13 / 493 views

MODEL PENTRU BUZĂU. TOMA ÎŞI DOREŞTE CA ORAŞUL SĂ ARATE PRECUM BRAŞOVUL

Aflat într-o vizită de lucru în oraşul de la poalele Tâmpei, primarul Constantin Toma a rămas plăcut impresionat de aspectul Braşovului. Acesta ar putea fi un model demn de urmat pentru oraşul nostru, care va încerca să aplice metodele folosite la Braşov de primarul George Scripcaru.

brasov 2La sfârşitul săptămânii trecute, primarul Constantin Toma a participat la un curs de administraţie publică în oraşul de la poalele Tâmpei, Braşov.

Cu această ocazie a avut şi o întrevedere cu primarul Braşovului, dar a reuşit să vadă pe îndelete şi oraşul, care l-a impresionat plăcut.

Braşovul, un oraş turistic etalon pentru ţara noastră, a reuşit să rezolve mare parte din problemele cu care se confruntă majoritatea oraşelor, printre care şi municipiul Buzău.

Modelul Braşovului este, într-adevăr, demn de urmat şi, în timp, dacă este bine administrat şi dacă banii Primăriei vor fi folosiţi cu chibzuinţă, şi Buzăul ar putea arăta mult mai civilizat.

Deja primii paşi au fost făcuţi, se asfaltează străzi, se reglementează regulile de circulaţie rutieră şi a fost construit un adăpost modern pentru câinii fără stăpân.

Mai sunt multe de făcut şi Buzăul nu dispune de bugetul Braşovului, dar, dacă  s-ar asfalta în fiecare an măcar cât s-a asfaltat anul acesta, oraşul Buzău ar arăta cu totul altfel. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. misionarul spune:

    Vise placute domnule primar!OMUL SFINTESTE LOCUL!Buzaul va fi precum Brasovul,atunci cand buzoienii vor fi precum brasovenii!Trist,dar adevarat!…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>