Publicat la: 08.03.2019. 19:12 / 739 views

MOCANU, DESPRE IMAGINILE CU ACCIDENTUL: “O MIZERIE!”. AV. BĂDULESCU: “IMAGINILE NU AU LEGĂTURA CU DINAMICA”

Implicat într-un accident produs pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Unirii, deputatul Adrian Mocanu sugerează că înregistrarea video apărută în spaţiul public şi atribuită evenimentului de atunci ar fi un montaj trucat. Parlamentarul crede că adversarii politici ar fi în spatele acelei înregistrări.  

mocanuÎn acest context, Mocanu declară că înregistrarea nu ar putea constitui o probă la dosarul penal deschis pe numele său.

Colegul său de partid, senatorul Dorin Bădulescu, avocat de profesie, susţine că înregistrarea video nu ar avea legătură cu dinamica accidentului în care a fost implicat deputatul Adrian Mocanu.

În data de 21 februarie, deputatul Adrian Mocanu a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal, după ce accidentat o tânără din Buzău, la trecerea pentru pietoni semaforizată cu buton, de pe bulevardul Unirii.

După eveniment, parlamentarul a decis să o transporte pe victimă la spital, fără să anunţe Poliţia, ceea ce  i-a atras şi acuzaţia de părăsire a locului accidentului, pe lângă cea de vătămare corporală din culpă. Victima a suferit leziuni minore şi nu a fost internată. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!