Publicat la: 28.11.2018. 19:37 / 865 views

MOBILIZARE GENERALĂ PENTRU 1 DECEMBRIE. MANIFESTĂRILE VOR AVEA LOC PE CALEA EROILOR

Pentru prima dată, manifestările de 1 Decembrie, vor avea loc pe Calea Eroilor, zonă în care sunt aşteptaţi mii de buzoieni. Sute de militari, poliţişti, jandarmi şi pompieri vor fi mobilizaţi pentru marele eveniment de Centenar. Manifestarea va dura o oră şi se va încheia cu o paradă militară. 

defilareResponsabilii celor mai importante instituţii implicate în desfăşurarea manifestărilor de Ziua Naţională au prezentat, astăzi, detaliile tehnice ale evenimentului. În premieră, buzoienii sunt invitaţi pe Calea Eroilor pentru a sărbători de 1 Decembrie.

Peste 600 de militari vor participa la paradă. Și tehnica militară va putea fi admirată de buzoienii prezenţi la eveniment. 

Jandarmii şi pompierii vor fi şi ei angrenaţi în număr mare la manifestările de Centenar.

Mâine, între orele 8:30 – 12:00, va avea loc repetiţia generală pentru parada de 1 Decembrie, motiv pentru care traficul auto va fi restricţionat pe Calea Eroilor şi pe un tronson din Bulevardul Mareşal Averescu. Aceleaşi măsuri vor fi luate şi în ziua sărbătoririi Centenarului.

De Ziua Naţională, manifestările încep la ora 10:00 şi vor dura o oră. Programul va cuprinde o slujbă religioasă, depuneri de coroane la Domul din Cimitirul Eroilor, discursuri din partea autorităţilor, premierea unor elevi participanţi la un concurs pe teme istorice, totul culminând cu defilarea militară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!