Publicat la: 01.07.2019. 18:14 / 1.164 views

MOBILIER STRADAL. BUZOIENII POT SOLICITA MONTAREA DE BĂNCUŢE PE STRADA LOR

Aproximativ 500 de bănci noi vor înlocui toate băncile vechi de pe arterele principale şi din parcurile Buzăului. Noile bănci sunt personalizate cu logo-ul oraşului şi sunt mai frumoase şi mai rezistente. Locuitorii oraşului pot solicita ca băncuţele înlocuite să fie montate la intrările în bloc sau pe strada pe care locuiesc.

banca 3În urmă cu două luni, Urbis a început să înlocuiască mobilierul stradal de pe principalele artere ale oraşului şi din parcuri.

Aproximativ 500 de bănci noi, cu un design modern şi cu o rezistenţă mai mare,  le vor înlocui pe cele vechi.

Băncile vechi, care sunt într-o stare mai bună, trec printr-un proces de reparaţii şi de cosmetizare, apoi sunt fixate în alte zone ale oraşului, acolo unde sunt solicitate de locuitorii Buzăului.

Cele mai multe solicitări vin din partea Asociaţiilor de proprietari, care vor să mobileze intrarea de la blocuri cu una sau două băncuţe, pentru ca locatarii să poată sta la o şuetă în aer liber.

Şi alţi cetăţeni ai Buzăului pot solicita băncuţe pe strada lor, acolo unde există spaţiul necesar pentru montarea lor. (Corneliu Floriceanu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Staicu Monica spune:

    Va rugam si la blocul 39 B,str.Patriei. Nu dispunem de bancute dar ne-am dori acest lucru.Va multumim!!

  2. Niță Alina spune:

    Si pe strada Caraiman la blocul A1 dorim sa fie schimbate. Cele pe care le avem, sunt deteriorate si vechi.

  3. RADU EUGENIA spune:

    Va rugam sa schimbati si la blocul B3 in Micro 3 bancutele deoarece tinerii care vin sa-si bea cafeaua si care au fost cam certati cu bunul simt,au rupt si canapelele.Multumim foarte mult si ptr cosul de gunoi amplasat,deoarece chiar era necesar.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!