Publicat la: 27.06.2019. 18:16 / 967 views

MOARTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER. DE CE S-AR FI SINUCIS UN TÂNĂR ÎN VÂRSTĂ DE 34 DE ANI?

Anchetatorii buzoieni trebuie să stabilească ce l-a determinat pe un tânăr în vârstă de 34 de ani să-şi pună capăt zilelor în seara zilei de 19 iunie. Trupul bărbatului a fost găsit zăcând lângă un bloc din Micro XIV, iar indiciile duc către varianta unei sinucideri.

mort 3Tânărul locuia cu părinţii pe o stradă din zona Gării. Cu ani în urmă absolvise ASE-ul şi lucrase o perioadă scurtă, după care renunţase la serviciu. Făcea parte dintr-o familie aşezată, cu mama contabilă, iar tatăl, inginer. Nu mai lucrase de mult şi, în ultima perioadă, era tot mai abătut.

Potrivit unor surse, în seara zilei de 19 iunie 2019, Cătălin şi-ar fi anunţat părinţii că iese la o plimbare. Nu era pentru prima dată când pleca de acasă să se plimbe. În jurul orei 23:00, trupul său a fost găsit pe o alee din Micro XIV, în zona bisericii „Sfântul Andrei”. Tânărul era îmbrăcat sumar, ca şi când ar fi ieşit până la magazin, în şlapi, tricou şi bermude.

Rezultatul necropsiei a arătat că moartea a survenit în urma unor răni produse după o cădere de la mare înălţime. Este motivul pentru care şi anchetatorii merg acum pe varianta sinuciderii, însă sunt şi aspecte care nu se leagă.

Zona în care a fost găsit bărbatul nu are nicio legătură cu zona în care locuia sau pe care o frecventa acesta. De asemenea, poliţiştii ar fi găsit uşa de acces către acoperişul blocului încuiată. Bărbatul s-ar mai fi putut arunca de la fereastră, însă locul în care a fost descoperit cadavrul este destul de îndepărtat.

Oamenii legii refac acum filmul ultimelor ore din viaţa tânărului. Abia după ce toate detaliile vor fi puse cap la cap, anchetatorii vor da un verdict în ceea ce priveşte condiţiile morţii bărbatului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!