MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN CRÂNG. OAMENII STRĂZII ŞI-AU FĂCUT ADĂPOSTURI

MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN CRÂNG. OAMENII STRĂZII ŞI-AU FĂCUT ADĂPOSTURI

În ultimii ani, pădurea Crâng a fost transfornată în adăpost de oamenii străzii. Zilele trecute, poliţiştii locali au descoperit un astfel de adăpost în care trăiau doi oameni  într-o mizerie de nedescris. Mai mult decât atât, din cauza focului aprins zilnic, pădurea este pusă în pericol. În ultimele zile, poliţiştii locali au descoperit, în astfel de adăposturi în diferite puncte din oraş, şapte persoane care au fost duse la Centrul de Zi şi de Noapte.

cort siteObiecte de vestimentaţie aruncate pe o rază de câteva sute de metri, borcane, sticle şi resturi de mâncare. Asta au găsit poliţiştii locali în pădurea Crângului zilele trecute. Toată această mizerie a fost făcută de doi oameni ai străzii care şi-au improvizat un adăpost.

Pe lângă mizeria de nedescris, oamenii străzii puneau în pericol întreaga zonă pentru că aprindeau zilnic focul în pădure pentru a-şi prepara hrana.

Cei doi, împreună cu alte cinci persoane descoperite pe străzi, au fost cazaţi la Centrul de Zi şi de Noapte unde vor primi o masă caldă şi adăpost.

Poliţiştii locali lansează un apel către buzoieni ca în cazul în care au cunoştinţă despre astfel de cazuri să îi anunţe la dispecerat, pe numărul de telefon, 0238.955. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

UPU Buzău, fără COVID

09.06.21 15:15 Ultima modificare 09.06.21 19:01

Lipsa cazurilor de COVID timp de două zile consecutive a adus eliberare la cea mai aglomerată secție a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pentru prima…