Publicat la: 28.06.2019. 18:28 / 1.216 views

MITING AVIATIC, LA BOBOC. SHOW-UL ÎNCEPE SÂMBĂTĂ, LA ORA 10:00

Mai sunt doar câteva ore până la cel mai mare miting aviatic de la Buzău. Mâine, începând cu ora 10:00, pe aerodromul din Boboc, va avea loc un nou spectacol pe cer, oferit de forţele aeriene române şi de piloţii profesionişti în acrobaţii cu avioane civile. Organizatorii anunţă surprize şi la ediţia din acest an.  

bobas 4Buzoienii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, la Bobas 2019, deja tradiţionalul miting aviatic de la Boboc. Spectatorii sunt invitaţi să participe la show, pe aerodromul militar, începând cu ora 10:00. Pe cer vor fi admirate avioane şi aeronave militare ale forţelor române, precum şi avioane civile care vor delecta publicul cu demonstraţii spectaculoase.

Programul include şi exerciţii tactice cu forţe speciale.

Show-ul aerian va fi completat la sol, de expoziţia de tehnică militară şi de aviaţie.

Și în acest an, organizatorii pun la dispoziţie autobuze pentru transportul gratuit al spectatorilor, începând cu ora 9.00, în faţa Catedralei “Sf. Sava”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!