Publicat la: 12.12.2018. 19:33 / 575 views

MISTREŢI UCIŞI PE BANDĂ RULANTĂ. ZECI DE PORCI VÂNAŢI ÎN TIMP RECORD

Confirmarea pestei porcine africane la un mistreţ găsit mort pe raza comunei Beceni a dat tonul unor partide de vânătoare în masă. Zeci de porci sălbatici au fost împuşcaţi până acum, pe o rază de mai mulţi kilometri. Analizele pentru jumătate dintre mistreţii vânaţi au infirmat prezenţa temutului virus.   

mistretFondurile de vânătoare au fost împânzite în ultima perioadă pe o rază de 13 kilometri de la focarul declarat în comuna Beceni. Zeci de mistreţi au fost împuşcaţi. Până acum, probele de laborator au infirmat prezenţa virusului PPA. 

Vânătoarea de mistreţi va continua. Efectivul este estimat la peste 100 de porci sălbatici. 

În urmă cu două săptămâni, în premieră pentru judeţul Buzău, pesta porcină africană a fost confirmată în mediul sălbatic, după ce analizele prelevate de la un porc mistreţ găsit mort în pădure, la Beceni, au indicat prezenţa virusului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!