Publicat la: 27.03.2019. 19:27 / 504 views

MISIUNE IMPOSIBILĂ, LA BRAŞOV. ROMEO ILIE NU SE VA PUTEA BAZA PE ŞASE JUCĂTOARE

Cu lotul decimat de accidentări, Romeo Ilie va fi nevoit să improvizeze, pentru meciul de la Braşov, cu ASC Corona. Nu mai puţin de şase handbaliste sunt incerte, din cauza accidentărilor. Asta după ce, acum câteva zile, Gloria a făcut deplasarea de la Zalău, pentru meciul de cupă, cu  doar 11 jucătoare.

ilieGhinion deja proverbial al lui Romeo Ilie, în ceea ce priveşte accidentările elevelor sale. Pentru meciul de la Braşov, cu ACS Corona, tehnicianul buzoian trebuie să improvizeze. Şase jucătoare sunt incerte, altele trei abia recuperate, după accidentări mai vechi.

Cum braşovencele au învins şi în tur, la Buzău, Gloria pleacă din postura clară a outsiderului, în meciul de joi. Surpriza ar fi cu atât mai mare, în cazul unei victorii obţinute de buzoience, cu cât lotul gazdelor este bine garnisit cu vedete precum Buceschi, Vetkova, Sorina Târcă sau Marina Dimitrovici.

Din fericire, Gloria este avantajată de programul returului. Buzoiencele vor juca  acasă cu o contracanditată în lupta pentru retrogradare. Este vorba despre meciul cu Brăila, din ultima etapă.

Stafful buzoian speră, totuşi, ca ecuaţia salvării să fie rezolvată, până la meciul cu Brăila. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!