Publicat la: 10.09.2019. 17:28 / 262 views

MISIUNE IMPOSIBILĂ, CU CRAIOVA. GLORIA VA JUCA PRACTIC FĂRĂ APĂRĂTOARE

“Singura şansă e să dăm mai multe goluri decât adversarele” a fost soluţia găsită de Romeo Ilie, pentru meciul cu CSM Craiova, de mâine. Ines Khouildi s-a accidentat grav şi se pare că va lipsi tot turul de campionat. Diana Munteanu s-a accidentat în presezon, astfel că Gloria va juca fără apărătoare.

romeo ilieConducerea secţiei de handbal afişează rezerve, faţă de meciul cu CSM Craiova, de mâine. După accidentarea de durată a Dianei Munteanu, şi cealaltă apărătoare cu experienţă de la Gloria, Ines Kouildi, va lipsi de pe teren pe o perioadă nedeterminată. Tunisianca a fost lovită la gât şi i-a fost afectat grav laringele. Cel mai probabil, handbalista venită de la Râmnicu Vâlcea va absenta tot turul. În acest context, de haz, de necaz, antrenorul Romeo Ilie a declarat că singura şansă a Gloriei este să înscrie un gol mai mult decât adversarele. La polul opus, CSM Craiova pleacă din postura de favorită clară, graţie omogenităţii echipei şi a experienţei componentelor lotului.

Totuşi, spun cei din stafful Gloriei, gruparea buzoiană are şansa ei, mai ales în contextul unui început de sezon plin de surprize.

Partida dintre Gloria şi Craiova se va disputa mâine, de la 18, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!