Publicat la: 14.06.2019. 18:17 / 403 views

MISIUNE CONTRA-CRONOMETRU PE RÂUL SLĂNIC. FETIŢĂ SALVATĂ DE ZIUA EI

Momente de spaimă pentru o fetiţă de 10 ani şi tatăl său. Cei doi au stat blocaţi între apele râului Slănic pe o insulă de pământ, pe raza satului Gura Dimienii, din comuna Beceni. După o intervenţie de aproape o oră, pompierii au reuşit să îi aducă teferi la mal. Abia atunci membrii salvatorii au aflat că micuţa speriată zdravăn era sărbătorita familiei şi au îmbrăţişat-o cu afecţiune.

salvare copil siteFetiţa de 10 ani şi tatăl său au încercat să traverseze râul Slănic. La un moment dat, însă, debitul apei a crescut foarte mult, iar cei doi au rămas blocaţi pe o insuliţă. În momentul în care au conştientizat că singuri nu au nicio şansă să se lupte cu viitura, au solicitat ajutorul pompierilor.

Salvatorii au acţionat cu o scară pe care au aşezat-o peste apă şi un pompier a ajuns la fetiţă şi tatăl ei. Prima care a traversat a fost fetiţa, asigurată cu un ham. În spatele celor doi a fost tatăl fetiţei.

După o misiune care a durat aproape o oră, fetiţa şi tatăl au ajuns cu bine pe mal. După ce s-au asigurat că sunt bine, pompierii au îmbrăţişat fetiţa care ieri îşi sărbătorea ziua de naştere.

Pompierii atrag atenţia, în special părinţilor, să îşi ţină micuţii departe de râurile învolburate, mai ales în această perioadă, când debitele pot creşte într-un tinp foarte scurt. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!