Publicat la: 14.12.2018. 19:21 / 797 views

MIŞCARE SURPRINZĂTOARE A LUI TACEA. ESTE NOUL DIRECTOR TEHNIC AL ECOGEN

Mişcare cel puţin surprinzătoare a fostului director al Regiei Autonome Municipale. După demisia de la RAM, Constantin Tacea a semnat un contract de muncă cu Ecogen, societatea care produce agentul termic la Buzău, pentru postul de director tehnic.

taceaFostul director al Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea, a devenit noul director  tehnic al Ecogen, societatea care produce agentul termic la Buzău. Constantin Tacea a fost director al R.A.M. din anul 2011. Luna trecută, el şi-a dat demisia din funcţie, pe fondul mai multor discuţii cu primarul Constantin Toma, ulterior ieşind la pensie, la limită de vîrstă.

Între timp, Tacea a bătut palma cu conducerea Ecogen, devenind director tehnic al instituţiei care produce agentul termic la Buzău, furnizat apoi populaţiei de către R.A.M. Aici Constantin Tacea va face echipă cu soţia sa care ocupă funcţia de director economic.

La acest moment, înţelegerea concretizată printr-un contract încheiat între părţi este pe 6 luni. Între timp, director al R.A.M., instituţie condusă de Tacea în ultimii 7 ani, a fost numit economistul Aurel Gubandru. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!