Publicat la: 05.11.2019. 19:03 / 367 views

MIRCEA DIACONU, LA BUZĂU. CANDIDATUL ALIANŢEI UN OM, ÎNTÂLNIRE ÎN PARC

Candidatul Alianţei UN OM, Mircea Diaconu, a fost astăzi într-o vizită electorală la  Buzău. Actorul s-a  întâlnit cu mai mulţi membri activi ai ALDE şi PRO România, dar a stat de vorbă şi cu câţiva simpli buzoieni.

diaconu 3Timp de aproape o oră, Mircea Diaconu a poposit în parcul de la Biserica Sf. Îngeri, unde a fost întâmpinat de echipele locale de campanie de la ALDE şi PRO România, formaţiuni care îi sprijină candidatura la prezidenţiale.

Pe Mircea Diaconu îl leagă de Buzău numeroasele spectacole în care a jucat pe scena Teatrului “George Cirpian”, unde a şi deschis prima stagiune. La ani buni distanţă, actorul a revenit, de această dată, într-o altă postură.

Cariera politică a lui Mircea Diaconu a început cu un mandat de senator PNL, apoi a continuat în Parlamentul European, ca eurodeputat independent. 

Cunoscut actor şi regizor, Mircea Diaconu are 69 de ani. Decizia de a candida pentru cea mai înaltă funcţie din stat a luat-o în vara acestui an. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!