Publicat la: 05.06.2020. 18:22 / 1.140 views

MINISTRUL MEDIULUI, ANUNȚ DE ÎMPĂDURIRE, LA BUZĂU. 100.000 DE PUIEȚI, PLANTAȚI PE MARGINEA DIGULUI BUZĂU

Astăzi, ministrul Mediului a fost într-o vizită de lucru la Buzău, pentru a anunța un amplu proiect de împădurire, de-a lungului digului Buzău. Costel Alexe a precizat că, din toamnă, va începe plantarea a o sută de mii de puieți. Noua perdea forestieră se va întinde pe 20 de hectare de teren degradat.

ministrul mediului alexe terene spre impadurire

Astăzi, de Ziua Mondială a Mediului, ministrul Costel Alexe a venit în vizită la digul râului Buzău. Aici, pe întreaga lungime a digului, pe partea cealală a malului, înspre oraș, va fi ridicată o perdea forestieră, pe o suprafață de peste 20 de hectare, pe un teren degradat. Ministrul a menționat că, în toamnă, va începe plantarea a 100 de mii de puieți.

Specialișii de la Garda Forestieră au venit cu amănunte despre speciile de pomi care vor forma noua perdea forestieră de pe șoseaua de centură Est a municipiului Buzău.

Proiectul este realizat din fonduri guvernamentale, valoarea inițială a investiției ridicându-se la peste 2 milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!