Publicat la: 31.08.2017. 18:38 / 2.304 views

MINISTRUL JUSTIŢIEI, ÎN VIZITĂ LA UNGURIU. PENITENCIAR PE TERENUL FOSTEI UNITĂŢI MILITARE

Buzăul va avea un penitenciar. Astăzi, chiar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost în vizită la fosta unitate militară de la Unguriu, acolo unde ar urma să fie amenajată o puşcărie. Ministrul a fost însoţit de vicepremierul Marcel Ciolacu, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, primarul comunei Unguriu şi de reprezentanţi ai Armatei.

vizita unguriu 4Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost în inspecţie, câteva minute, la fosta unitate militară, pentru a vedea locaţia care se pretează pentru înfiinţarea unui penitenciar. După vizită, ministrul Toader nu a dorit să stea de vorbă cu presa, lăsându-i pe ceilalţi oficiali să ofere detalii despre întâlnirea de astăzi.

Pe lângă obligaţia Ministerului Justiţiei de a rezolva o parte din problemele cu spaţiile de detenţie, amenajarea unui penitenciar la Unguriu va însemna şi crearea de noi locuri de muncă.

Clădirile din incinta unităţii militare dezafectate ar urma să fie reabilitate. De asemenea, suprafaţa mare de teren poate fi exploatată pentru construcţia mai multor spaţii de detenţie.

Pentru comunitatea locală, înfiinţarea unui penitenciar ar conduce la noi locuri de muncă, dar şi venituri mai mari la bugetul local.

Săptămâna viitoare, reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei vor veni la Buzău pentru a continua discuţiile cu privire la construcţia unui penitenciar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!