Publicat la: 20.02.2019. 19:25 / 1.401 views

MINISTRUL EDUCAŢIEI VINE LA BUZĂU. ANDRONESCU, ÎNTÂLNIRI CU DIRECTORII ŞI LA PRIMĂRIE

Ministrul Educaţiei vine la Buzău. Vineri, Ecaterina Andronescu va participa la o şedinţă cu directorii unităţilor de învăţământ, apoi va avea o întrevedere cu autorităţile locale, la Palatul Comunal. Vizita este efectuată la invitaţia conducerii Inspectoratului Școlar.

andronescuÎn plină dezbatere cu privire la problemele financiare din sistem şi după lansarea în discuţie a mai multor schimbări în învăţământ, ministrul Educaţiei vine la Buzău.

Vineri, începând cu ora 10.00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, Ecaterina Andronescu este aşteptată la o şedinţă cu directorii de şcoli, în cadrul căreia vor fi anunţate noutăţile pentru acest an, iar şefii unităţilor de învăţământ îşi vor putea exprima nemulţumirile în faţa şefei portofoliului Educaţiei.

După şedinţa de la Consiliul Judeţean, ministrul Ecaterina Andronescu va avea o întâlnire la Palatul Comunal, cu autorităţile locale.

Evenimentul are loc în urma invitaţiei lansate de conducerea Inspectoratului Școlar Judeţean. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!