Publicat la: 06.06.2019. 18:28 / 842 views

MINISTRUL ANDRONESCU: “NU RENUNŢ LA ORDIN! NU AM LUAT DECIZII FĂRĂ O ANALIZĂ AMĂNUNŢITĂ”

La câteva ore după protestul de azi de la Inspectoratul Şcolar, reporterii Campus TV au stat de vorbă cu ministrul Educaţiei. Ecaterina Andonescu a dat de înţeles că nu va da niciun pas înapoi şi că noul plan de şcolarizare va fi aprobat aşa cum a fost stabilit împreună cu responsabilii învăţământului buzoian.

miting 2Într-o discuţie telefonică, ministrul Educaţiei ne-a explicat motivele pentru care l-a sunat pe liderul de sindicat de la Buzău, chiar în timpul protestului de astăzi. Ecaterina Andronescu a fost surprinsă de faptul că sunt încă nemulţumiri, în condiţiile în care ştia că noul plan de şcolarizare fusese dezbătut şi aprobat.

Întrebată dacă va lua o altă decizie în urma protestelor de la Buzău, Ecaterina Andronescu a precizat că modificările au la bază o analiză amănunţită, iar creşterea numărului de clase din învăţământul profesional va veni în întâmpinarea absolvenţilor de gimnaziu cu medii foarte mici.  

Inclusiv declaraţia de azi a ministrului Ecaterina Andronescu întăreşte idea că nimic nu se mai poate schimba. De altfel, astăzi, pe site-ul Inspectoratului Școlar Judeţean a apărut noua configuraţie a claselor de liceu, în forma contestată de sinidcalişti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!