Publicat la: 09.09.2020. 18:26 / 1.224 views

MINISTRUL AGRICULTURII, VIZITĂ LA BUZĂU. VEȘTI PENTRU FERMIERI ȘI DESPRE BANCA DE GENE

Aflat într-o vizită la Buzău, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, s-a întâlnit cu mai mulți fermieri pe care i-a informat despre graficul acordării despăgubirilor pentru culturile afectate de secetă dar și despre alte ajutoare bănești acordate investitorilor din domeniu.

oros banca de genePentru prima dată într-o vizită oficială la Buzău, ministrul a fost întrebat, într-o conferință de presă, despre Bănca de Gene de la Buzău, un proiect abandonat de autoritățile centrale. În decembrie 2019, ministrul Agriculturii l-a demis pe cercetătorul Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene, revenind asupra deciziei, în urma presiunilor din partea autorităților locale.  Adrian Oros a ținut să menționeze că, deocamdată, la mijloc este o hotărâre de Guvern de înființare a instituției.

Mai mult, șeful portofoliului de la Agricultură a precizat că nu există pentru moment motive pentru finanțarea Băncii de Gene de la Buzău, cât timp este funcțională o instituție similară, la Suceava. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!