Publicat la: 19.10.2017. 18:10 / 764 views

MINIPERFORMANŢĂ LA MINIFOTBAL. SELECŢIONERUL ROMÂNIEI S-A DECLARAT DEZAMĂGIT

Doar până în optimi a reuşit naţionala României să acceadă la Campionatul Mondial de Minifotbal. Tunisia nu le-a purtat noroc elevilor lui Cristi Lupu, eliminaţi in extremis, de Senegal, la loviturile de departajare.

cristi lupuDe şase ori campioană europeană, România era percepută ca una dintre favoritele Campionatului Mondial de Minifotbal din Tunisia. Tricolorii au fost eliminaţi de Senegal, după executarea loviturilor de la 7 metri. Întors în ţară, selecţionerul Cristi Lupu s-a declarat dezamăgit de parcursul tricolorilor, mai ales că obiectivele stabilite înainte de competiţie vizau cel puţin accederea în semifinale.

Tricolorii au fost avertizaţi de faptul că Senegal nu e o echipă oarecare, după ce africanii remizaseră în grupă cu Statele Unite şi după ce făcuseră o partidă excelentă cu Spania. În ciuda măsurilor de precauţie luate de stafful naţionalei, jucătorii n-au reuşi decât un 2-2 după timpul regulamentar. Românii au şutat de trei ori în bară şi au ratat, de asemenea, mai multe ocazii monumentale. Din nou, tricolorii pierd la penalty, a doua oară în mandatul lui Cristi Lupu, după ce au pierdut şi în finala mică a Campionatului European, împotriva Ungariei.

Buzăul a avut, totuşi, un reprezentant în finala Campionatului Mondial, în persoana lui Cezar Ionescu. Fostul arbitru de Liga I a fost desemnat să oficieze în partida dintre Cehia şi Mexic. Ultimul act al competiţiei mondiale a fost adjudecat de Cehia. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!