Publicat la: 14.03.2018. 19:42 / 514 views

MINIBURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, SĂPTĂMÂNA VIITOARE, LA BUZĂU

Aproape 100 de joburi sunt puse la bătaie, săptămâna viitoare, la Buzău. AJOFM organizează o minibursă a locurilor de muncă, la cererea unei singure societăţi comerciale. Potenţialul angajator nu solicită nici experienţă, nici calificare, urmând să asigure conversia profesională la locul de muncă.

bursaUna dintre cele mai mari societăţi buzoiene va organiza, cu sprijinul AJOFM, o bursă a locurilor de muncă, săptămâna viitoare. Evenimentul va avea loc la unitatea de pe Bulevardul Bălcescu a instituţiei buzoiene şi vor fi oferite aproape 100 de joburi. Posturile puse la bătaie pot fi ocupate şi fără o pregătire în domeniu, urmând ca viitorii angajaţi să fie pregătiţi profesional la locul de muncă.

Evenimentul va fi organizat, concomitent, şi la Rîmnicu Sărat, miercurea viitoare, cu începere de la ora nouă. Reprezentanţii AJOFM spun că pot participa la interviuri atât şomerii aflaţi într-o formă de evidenţă şi plată, cât şi buzoienii care vor să-şi schimbe locul de muncă. Condiţiile de participare sunt listate şi pe portalul instituţiei buzoiene.

Evenimentul de săptămâna viitoare nu este singular. În trecut, AJOFM a mai organizat miniburse ale locurilor de muncă, la solicitarea expresă a unor firme. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!