Publicat la: 21.06.2018. 17:58 / 766 views

MINI-BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. SE CAUTĂ 25 DE MUNCITORI NECALIFICAŢI

Veste bună pentru buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, vineri, 22 iunie, mini-bursa locurilor de muncă, la cererea unui angajator buzoian care oferă 25 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi.

bursa absolventi 1Un angajator din Buzău caută forţă de muncă necalificată. Pentru că nu a reuşit să găsească buzoieni dispuşi să se angajeze, administratorul firmei a primit propunerea venită din partea AJOFM de a organiza mâine o mini-bursă a locurilor de muncă . Evenimentul va avea loc la sediul Agenţiei de lângă Casa Căsătoriilor.

Firma oferă, în cadrul acestui eveniment, 25 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi. Vestea bună este că angajatorul nu solicită experienţă în muncă şi nu există limită de vârstă.

Reprezentanţii AJOFM speră ca numărul buzoienilor care îşi vor arăta disponibilitatea să se angajeze să fie cât mai mare, mai ales că nu se impun condiţii de angajare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!