Publicat la: 14.06.2019. 18:58 / 719 views

MILITAR AMERICAN, RĂNIT LA CAP DUPĂ PARAŞUTARE. A FOST TRANSFERAT CU ELICOPTERUL LA SPITALUL MILITAR

Un militar american a fost rănit în timpul exerciţiului de la Aerodromul Boboc. S-a întâmplat după ultima paraşutare, efectuată noaptea, după ora 1:00. Soldatul american, în vârstă de 29 de ani, a suferit un traumatism la cap, în momentul impactului cu solul. După câteva ore a fost transportat la Spitalul Judeţean, apoi transferat la Spitalul Militar din Capitală.

elicopter medical 1În această dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost adus un militar paraşutist, care a participat la exerciţiul NATO desfăşurat la baza militară Boboc. Soldatul american a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Militarul a fost investigat la computerul tomograf. Aparatul nu a indicat alte leziuni.

Pe durata spitalizării militarul rănit a fost internat la secţia UPU. Mai mulţi camarazi americani au venit la spital. În cele din urmă, medicii au decis să transfere pacientul la Spitalul Militar din Capitală. De la UPU, a fost dus cu o ambulanţă până la stadionul de atletism, de unde a fost preluat de un elicopter militar al Forţelor Aeriene Române.

Oficialii exerciţiului de la Boboc nu au oferit detalii despre incident. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!