Publicat la: 07.08.2020. 18:44 / 791 views

MII DE STICLE DE BERE, SPARTE PE DN2 E85. TRAFICUL, DIRIJAT TIMP DE CÂTEVA ZECI DE MINUTE

Traficul rutier a fost dirijat de poliţişti, la ieşire din Buzău spre Ploieşti, în zona Hanul lui Ţintă, după ce mii de sticle cu bere au căzut din remorca unui camion şi s-au împrăştiat pe carosabil. Incidentul s-a produs la intersecţia DN 1B cu DN2 E85.  

acc bereSe pare că evenimentul rutier ar fi fost generat după ce paleții încărcați cu lăzi de bere ar fi dezechilibrat bena autotrenului. Din cauza balansului, sute de navete de bere s-au răsturnat pe carosabil

Circulaţia a fost oprită imediat, iar în zonă s-a circulat cu dificultate. TIR-ul este înmatriculat în Vrancea şi transporta bere Ciucaş. Cel mai probabil, marfa era asigurată.   

Concomitent,  un alt eveniment rutier, de data asta soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs în localitatea Zoreşti.

În timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 din direcţia Verneşti către Merei, un bucureştean de 54 de ani, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism condus de către un şofer buzoian de 33 de ani, împrejurare în care a surprins şi accidentat o localnică de 84 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.  

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!