Publicat la: 09.04.2020. 18:10 / 290 views

MIEI DE PAŞTE, ÎN PIAŢA CENTRALĂ. DE VINERI ÎNCEPE VÂNZAREA

Veste bună pentru buzoienii care îşi doresc să gătească pentru masa de Paşte carne de miel. Începând de mâine, din hala de lactate a Pieţei Centrale, buzoienii îşi vor putea procura carnea de miel de la crescătorii de animale.

mieiÎncepând de vineri, 10 aprilie, buzoienii vor putea cumpăra carne de miel din Piaţa de Lactate a municipiului Buzău. Anunţul a fost făcut de către directorul S.C. „Pieţe, Târguri şi Oboare” Buzău, Daniel August:

“Am răspuns solicitărilor venite din partea cetăţenilor, care ne-au întrebat atât pe noi, cât şi pe reprezentanţii Primăriei de unde pot cumpăra carne de miel. Astfel, începând de vineri, 10.04.2020, din hala de lactate a Pieţei Centrale, buzoienii îşi vor putea procura carnea de miel pentru Sărbătorile Pascale, cu respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare”, a declarat şeful pieţelor din municipiu.

Măsura este privită cu ochi buni de către majoritatea cumpărătorilor. Mulţi dintre aceştia ar fi trebuit să se deplaseze în localităţi limitrofe ale judeţului pentru a-şi cumpăra miel de Paşte. Prin punerea la dispoziţie a halei de lactate se elimină acest drum şi se pune la dispoziţia buzoienilor produse din carne de la comercianţi avizaţi de DSVSA.

Reprezentanţii „Pieţe, Târguri şi Oboare” vor avea grijă să asigure toate condiţiile de igienă şi siguranţă alimentară în hala de lactate: dispensere cu dezinfectant, covoraşe îmbibate în cloramin la intrarea în hală, recomandări şi sfaturi pentru prevenirea infectării cu Covid-19.

La rândul lor, buzoienii au datoria de a purta mască de protecţie şi mănuşi, de a păstra distanţa socială şi de a intra în hală în mod organizat pentru a preveni aglomeraţia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!