METALUL, SURPRIZA CUPEI ROMÂNIEI. BUZOIENII AU TRECUT DE CSIKSZEREDA, CU 1 LA 0

METALUL, SURPRIZA CUPEI ROMÂNIEI. BUZOIENII AU TRECUT DE CSIKSZEREDA, CU 1 LA 0

Cinderella Story, transpusă în România. Metalul Buzău este echipa care a trecut deja de două grupări mult mai bine cotate, Gloria şi Csíkszereda având şanse să joace împotriva unei trupe din lumea bună a fotbalului românesc, precum Dinamo, CFR sau Craiova. Aseară, echipa buzoiană a dispus cu 1 la 0 de Csikszereda, club care activează în liga secundă.

metal cupa 1Zi istorică, ieri, pentru Metalul Buzău. Alb-albaştrii au trecut cu 1-0 de Csikszereda, reuşind să realizeze cea mai sonoră performanţă din analele grupării, calificarea în optimile Cupei României. Parcursul celor din la Metalul este cu atât mai lăudabil, cu cât elevii lui Vali Stan au învins şi Gloria, grupare cu buget considerabil mai mare şi cu fotbalişti mai titraţi. Ieri, în partida din şaisprezecimi, calificarea a fost decisă de Grăjdan, pe finalul primei reprize, atunci când fundaşul a reluat cu capul în plasă o centrare din corner.

În a doua repriză, Metalul a jucat precum o echipă matură, reuşind să anihileze aproape toate acţiunile întreprinse de echipa ciucană.

În cei 65 de ani de când fiinţează, Metalul nu a ajuns niciodată în optimile Cupei. În următoarea fază, alb-albaştrii au ocazia să dea piept cu unul dintre granzii fotbalului românesc, precum Craiova, Dinamo sau CFR.

În tururile precedente Metalul a scos pe Avântul Zărneşti, Gloria Buzău şi CSM Focşani. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și