Publicat la: 25.09.2019. 18:07 / 394 views

METALUL, SURPRIZA CUPEI ROMÂNIEI. BUZOIENII AU TRECUT DE CSIKSZEREDA, CU 1 LA 0

Cinderella Story, transpusă în România. Metalul Buzău este echipa care a trecut deja de două grupări mult mai bine cotate, Gloria şi Csíkszereda având şanse să joace împotriva unei trupe din lumea bună a fotbalului românesc, precum Dinamo, CFR sau Craiova. Aseară, echipa buzoiană a dispus cu 1 la 0 de Csikszereda, club care activează în liga secundă.

metal cupa 1Zi istorică, ieri, pentru Metalul Buzău. Alb-albaştrii au trecut cu 1-0 de Csikszereda, reuşind să realizeze cea mai sonoră performanţă din analele grupării, calificarea în optimile Cupei României. Parcursul celor din la Metalul este cu atât mai lăudabil, cu cât elevii lui Vali Stan au învins şi Gloria, grupare cu buget considerabil mai mare şi cu fotbalişti mai titraţi. Ieri, în partida din şaisprezecimi, calificarea a fost decisă de Grăjdan, pe finalul primei reprize, atunci când fundaşul a reluat cu capul în plasă o centrare din corner.

În a doua repriză, Metalul a jucat precum o echipă matură, reuşind să anihileze aproape toate acţiunile întreprinse de echipa ciucană.

În cei 65 de ani de când fiinţează, Metalul nu a ajuns niciodată în optimile Cupei. În următoarea fază, alb-albaştrii au ocazia să dea piept cu unul dintre granzii fotbalului românesc, precum Craiova, Dinamo sau CFR.

În tururile precedente Metalul a scos pe Avântul Zărneşti, Gloria Buzău şi CSM Focşani. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!